Välkomna!

onsdag 2 november 2011

Får ingen ordning.

Idag klockan 12:00:
En högst oväntad, ovälkommen tanke slog mig rakt i ansiktet idag när jag satt på en restaurang i Gamla Stan i Stockholm. Dagens datum dök upp inuti mitt huvud, Onsdag, November, v 44. Varför kändes just det datumet så otroligt bekant? Plötsligt kom ja på en grej som möjligen skulle kunna förklara varför, och tog upp min mobil, och gick in på kalendern för att försäkra mig om att jag var inne på rätt spår. Givetvis så fick jag omedelbart höra att, man minsann inte ska använda mobilen vid matbordet.. Men jag hade redan fått all bekräftelse som jag behövde.

För exakt ett år sedan, onsdag, 3/11-10 12:00, satt jag på ett tåg påväg hem till Uppsala från Arvika. Jag hade tillbringat början av höstlovet hos min kära syster och hennes familj, och var nu på väg hem för att definitivt tillbringa slutat av lovet på ett annat sätt. Jag tror aldrig jag varit så nervös i hela mitt liv, så glad, så lycklig, så livrädd, som dom få timmarna på tåget innan klockan slog 12:30. När tåget stannade till, och människor började kliva på/av, tror jag faktiskt att mitt hjärta även det stannade till för ett ögonblick. Jag knöt händerna så hårt så att naglarna trängde in i huden. Och helt plötsligt, stod du där framför mig.

Det är lätt att undra hur livet hade sett ut ifall men gjort andra val, sagt andra saker, men det är oavsett vad inget man kan ändra på.
Ja som sagt, tänka går ju, men jag kommer aldrig få reda på svaret. Det är något som för evigt kommer förbli olöst, kanske kommer denna tanke slå mig fler gånger i mitt liv, men det är väl helt enkelt något jag får lära mig leva med precis som allt annat.

Jaja, Det blir Stockholm imorn igen, jag och Emma kommer ta över storstaden! Happy Halloween på er ;*<3