Välkomna!

onsdag 14 september 2011

Fan, jag blir så jävla trött på erat ständiga gnäll.

Jag tänker inte sitta och hålla käften längre. Ska säga det rakt ut.
Fan jag är så helvetes fruktansvärt jävla trött på erat ständiga uppmärksamhetsgnäll.
Min teori är nämligen så att ju sämre man mår, desto mer icke villig är man att prata om problemet, eller i vissa fall, mindre villig att uppmärksamma folkmängder om det..

Alla dessa attention whores som finns, det finns nog av dom! Bli inte sådana ni också..

Sitt inte och lägg ut bilder på när ni blöder för att ni suttit och skurit sönder er själva. Sitt fan inte och säg att ni hatar era liv, att folk är så falska, att ni inte längre finner någon anledning att stanna kvar här på jorden.
Vad är det ni tror att ni kommer få ut av det?
Folk som sitter och skriver att dom alltid finns där och att dom skulle dö ifall ni försvann.. Jag tror på dom, det gör jag, men frågan är om ni gör det, eftersom det är dom som ni sitter och säger är så jävla falska.
Och egentligen så tror jag att större mängden av dom bara tycker det är sorgligt.
Jag kan säga att jag är en utav dom. Jag tycker det är tragiskt. Så unga, livet har ju bara börjat, och ni säger att ni vill avsluta det här och nu. Jag har full förståelse för att man som människa som sagt bara är, människa, och att det är tuft ibland. Att livet är fullt av motgångar är ingen nyhet, men ni åker för fan snålskjuts på dom där motgångarna. Ni har själva valt alkoholen, tobaken, och all annan jäkla skit, trots alla varningar från vänner och familj som faktiskt brytt sig.
Det faktum att ni inte ens kan stå för era egna handlingar gör det hela bara ännu mer tragiskt, om inte en aningen patetiskt. Det är ju inte precis så att ni har slut på alternativ om ni vill förändra era liv. Ni har ju inte ens försökt göra den minsta lilla ansträngning till en förbättring på era så kallade "problem".
Ni slänger ju bort livet på sånt som alla varnat er för, och så har ni mage att sitta och beklaga er och tycka synd om er själva sen. Kan säga att det inte är en jävel som verkligen orkar bry sig när alla inlägg och bilder om hur hårt livet suger, dyker upp var och varannan minut på alla "sociala" evenemang på internet, och alla typer av hemsidor som drar till sig folkgrupper. Jag ger upp i mitt försök till att förstå varför detta ska vara nödvändigt? Man kommer ju knappast må bättre utav att skämma ut sig själv inför flera tusen pers..
Snälla, om ni nu mår så otroligt dåligt, och verkligen har ett behov av att få det ur er, så gå för guds skull och prata med någon sån där "mindfucker", finare ord, psykolog. Dom kan hjälpa. Om ni nu inte trivs med denna fejkade uppmärksamhet det vill säga.

(Jag ber redan nu, NÄSTAN, om ursäkt till dom som kanske kommer ta illa upp av detta inlägg, men ni behöver få veta sanningen, och det här är min personliga åsikt)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar