Välkomna!

onsdag 31 augusti 2011

Tills döden skiljer er åt. Nej.

Att hålla något man lovat. Eller inte det. Det är frågan.
Eller nja, det är dagens ämne i alla fall.


Slår vad om att nästan alla någon gång inte lyckats hålla något dom lovat. Dom allra flesta har förmodligen någon gång misslyckats med att hålla något man lovat sig själv, men hur är det egentligen med att misslyckas när det gäller att hålla något man lovat till, någon annan?


Vilket löfte är egentligen "okej" att någon gång bryta, och vilket är inte det? 
Om någon skulle bryta ett löfte som h*n givit dig, vilket skulle det vara som gjorde mest ont?
VEM skulle det göra mest ont att bli sviken utav?


Det finns stunder, tillfällen då man kommer till en punkt där allt bara försvinner. Och det man lovat bara, skjuts åt sidan. Sen efteråt så inser man sitt misstag men det finns inget som kan få redan skedda saker ogjorda. Vad gör man då? 


Men som sagt, det är löften jag pratar om? Nu kanske ni tänker att är verkligen ett brutet löfte så farligt?
Jag skulle faktiskt säga, Ja, verkligen!
Om man själv blivit sviken, bortglömd, av såna som står en allra närmast, så vet man hur det känns. hur det smärtar, hur ont det gör.
Men sen så finns det ju dom som inte vet hur det känns, och tänker att "ähh hur farligt kan det vara? h*n kommer över det, det är inte hela världen liksom". Då vill jag bara säga an sak, jo, för den personen är det kanske det. För den personen kanske hela livet vilar i just det. 


Vem blir inte glad utav att höra, "Jag kommer älska dig för evigt, kommer älska dig i resten utav mitt liv" å blablabla? Men liksom, desto ondare måste det ju göra när det visar sig inte stämma efter någon månad, något år. När det kommer fram att, "Nej, ledsen, det blev inte som vi tänkt, det fungerar inte".
Men vad ska man göra då? INTE säga så, hur glad blir man av svaret: "Kommer du älska mig för evigt? Asså njaaa, osäkert, jag vet inte, vi får se, kan ju inte lova något här och nu precis eller hur :) Men jag tycker i alla fall du är söt ;) ?" Hur roligt skulle det vara på en skala från 1-10?
Så ja, va fan ska man göra då? Sitta och hålla käften och låta livet passera. Tror inte det va..


Man behöver bara inte gå för fort fram. Att efter en vecka säga, jag älskar dig, känns så förhastat. Så osant. Kan man bara inte vänta och se, om känslorna växer sig starkare för var dag som går, eller om motsatsen sker. Att dom trappas ner allt eftersom.. Sen kan man göra sitt beslut.


Men ja, "Åhh fan vad jag älskar dig!" Ska man bara stå där och "Jaha ja men va kul, va gullig du är! ^^" Vad har man för val? Man vill väl inte krossa den stakars människans hjärta efter bara en vecka? Säger bara, chilla gott folk. Man behöver inte förhasta saker och ting så onödigt mycket. 


Löftet, 
Dit du går, går också jag,
och där du stannar, stannar jag.
Ditt folk är mitt folk,
och din Gud är min Gud.
Där du dör, vill jag dö,
och där vill jag bli begraven.
Herren må göra mig vad som helst –
endast döden skall skilja oss åt.



Det där jävla löftet!


Tills döden skiljer er åt.


Nej! Det slutar bara med att ni står där med tre ungar, varar en är drogberoende, den ena blir mobbad i skolan och den tredje har anorexia. Ni bara bråkar, om ekonomin och den ena är tillslut otrogen, det krävs skilsmässa av den andra, och någon kräver ensam vårdnad om psykungarna, vilket resulterar till att det blir för jobbigt för barnen. Den äldsta tar livet av sig, och sen står ni där utan varken hem eller en fungerande familj. 


Just dom där orden, Tills döden skiljer oss åt.
Dom borde förbjudas. Vem vet vad som kan hända? Man kan väl inte veta att man inte någon gång kommer hitta någon som man börjar få starkare känslor för?


Tills kärleken skiljer oss åt.


Så ska det va.






tisdag 30 augusti 2011

The wonderful reality I lived in ended and I fell asleep into a nightmare?

Huum? Kan det verkligen stämma. Men har allt, men tror sig vara den lyckligaste människa på denna jord, livet leker. Tills man stannar upp och frågar sig själv ifall det egentligen inte är för bra för att vara sant?. Det är då man alltid vaknar. Man trodde att det var på riktigt, allt var så underbart, sen så visar det sig att det bara var en dröm och man vaknar upp till den bittra verkligheten. That's the story I always been told.


Men, är det möjligt att det kan bli tvärtom för vissa, kan jag verkligen vara en av dom vars liv utvecklar sig på det sättet i stället.


Jag levde verkligen livet, allt var så underbart, hakuna matata you know, inga bekymmer. Det bästa utav allt. Det VAR ingen dröm som var för bra för att vara sann, det var min verklighet. Min alldeles egna verkliga, riktiga, fantastiska verklighet. Men verkligheten tog slut, och i stället för att vakna upp, ur drömmen, somnade jag och började drömma en otroligt hemsk fruktansvärd mardröm. 


Förvirrad faktiskt, min hjärna strejker, kräver mer lön för mödan asså, jag vet inte om jag nu vaknat upp igen eller om det är så att jag fortfarande sover. Kanske ska testa att nypa mig i armen?
Hmm.. Nej, jag tror inte att jag sover, jag sitter kvar på samma plats, enda skillnaden är att jag nu lite ont i armen efter mitt möjligen för överdrivet hårda nyp.


Jag skulle inte just nu, denna plats, denna tid få för mig att ställa mig frågan, är detta för bra för att vara sant? Jag tänker inte sitta och ljuga för mig själv, eller för er, det har aldrig tagit mig någonstans förut. Mitt liv har sett bättre ut, men va fan, det har garanterar sett värre ut också liksom.


Haha, jag har redan gjort bort mig så sjukt fullständigt galet mycket. Världens jäkla misstag, ren idioti, så jävla onödigt, än så länge är det lugnt. Though, I must face the reality. Sooner or later the truth must come out.. Och konsekvenserna av det är något jag inte ser fram emot. Så jag skjuter nog på det ett liten tag till ^^


Annars då, jorå, förutom stressen/pressen i skolan så känns det ändå hyfsat bra. Saker och ting, detaljer i livet kan ju finslipas lite grann men det får bli när det blir!


Out of my life, out of my mind 
Out of the tears we can't deny 
We need to swallow all our pride 
And leave this mess behind 
Out of my head, out of my bed 
Out of the dreams we had, they 're bad 
Tell them it's me that made you sad 
Tell them the fairytale gone bad 

måndag 22 augusti 2011

My life has started all over again, But I have lost myself somewhere in the past

It feels like i'm not here. Feels like I am somewhere else, somewhere in the past, somewhere in our old life. My one life has started all over again, but I'm still left in the life that WE had.


Tid har förlöpt, 
dagar har gått, 
månen har vandrat sin väg, 
genom vitt, svart och grått. 


Jag har saknat ditt skratt, 
Jag har saknat ditt hår, 
Jag har saknat att ringa ibland, 
och berätta om hur det går. 


But I once said to my self, if we were going in different directions one day, the day that I  would find myself laughing after that gonna be the day that always will be remembered as the day I would finally believe in that no matter how hard it is, there will always be better.


Det har tidvis gått bra, 
tidvis har skakandet lagt sig, 
ibland har jag vaknat på morgon, 
och gjort det jag ska. 


Men jag har saknat din hand, 
jag har saknat din röst, 
ensamma dar har jag saknat ditt huvud, 
mot mitt bröst. 

The first thing I did when I met my friends the following day, was to start laughing, and I could not stop, just laughed and cried almost because I was laughing so much .. If I'll be honest.. it was to almost strangle each one of them when I would hug them, that was the very first thing I did.
I was so happy to see them, because I knew that everything would be okay. 
So now I sit here and laugh, because now I can look back on all the time we spent, and instead of being sad, I'm happy, happy and grateful for everything you gave me.

Somliga dar 
tar jag in vad jag hör, 
det går kvällar ibland, när jag inte 
ens undrar vad du gör. 

Det är ibland som förut, 
ibland har jag känt att jag duger, 
jag har hämtat och samlat ihop, 
nog med kraft att gå ut. 

Jag ser dig fortsätta nu, 
med varsamma kliv, 
jag ser dina drömmar sakta lossna, 
från mitt liv.

lördag 20 augusti 2011

Snällt att höra av sig iaf..

Måste bara uttrycka min ilska över hur jävla dumt människor kan bete sig ibland.. Vissa har verkligen ingen som helst förståelse eller sympati, eller ens den där saken i hjärnan som säger åt en vad som är rätt och fel.

Jag har aldrig lagt krav på dig, eller skällt på dig, eller ens sagt att jag blivit ledsen eller sårad utav ditt beteende..

Jag har inte hört av dig på flera månader. Sista gången var ett snabbt glad påsk i påskas.

Nu, mitt i natten, när man ligger och sover, så får man ett sms från dig. Jag trodde först att jag drömde alltihop, så när jag vaknade på morgonen igen var jag helt säker på att det inte skulle finnas kvar.
Men när jag öppnade inkorgen så fanns det där. Och det typ hånade mig!

Det var ett kort sms, med två ord, varav det ena ordet var felstavat.
"Saknar ddj!"
Jaha, tänkte jag, ja det var ju, en, aningen oväntat?

onsdag 17 augusti 2011

Varför bryr jag mig ens. Varför orkar jag ens lägga ner tid. Varför skiter jag inte bara i det. Varför inte bara lägga ner. Varför inte bara vara glad. Du har ju fått det som du ville. Lev ditt liv nu. Du kan göra vad fan du vill. Men nej, spelar ingen roll vad jag säger till mig själv. Det fungerar inte. Inget fungerar. Men jag vill inte ha något mer med den jävla skiten att göra.. Men den finns där ändå, ständigt påminner.. Ständigt jobbig och irriterande.. Finns den där. All den här jävla skiten finns överallt. När jag blundar. När jag tittar.
Och sömnlösheten gör att det finns ett antal timmar extra om dygnet att tänka, att sakna.

Men va fan ska jag gå runt och sakta försvinna för. Va fan, jag har valt, det var ingen som valde åt mig, jag valde åt mig själv. Nu står jag här, och fan inte vet jag vad jag ska göra härnäst heller.
Nej i helvete heller, jag tänker inte låta mig förstöra mig själv!? HAHA varför skulle jag det?! Seriöst, det finns mer här i livet!! Under dagarna går allt bra, rättare sagt, det går jävligt bra, för att ni alltid finns där runt om kring mig. Nätterna, där blir det jobbigare. Men nej, inte längre. Det är inte värt det. Det vi hade, visst det är borta nu, men inte fan är det värt några jävla fler av mina tårar. Inte ett skit faktiskt. Det blir ju varken bättre eller lättare utav det så då kan jag lika gärna sitta och skratta. Det tänker jag göra också. Jag tänker skratta åt allt, åt det här. För det är inte mer än så. Det är inte mer än en händelse i mitt liv som jag alltid kommer att minnas, och då kan jag lika gärna skratta åt det, minnas det med glädje, iaf den bra tiden. Resten, all den andra tiden, den kan fan stoppa upp sig någonstans, jag tänker då inte gå runt och bära på dom minnena i mitt huvud, det kan någon annan jävel få bära om den vill, jag tänker i alla fall slänga bort den lasten nu. Så nu lever jag mitt liv. Inga fler tårar, inga fler, inte en enda. Dom ska inte spillas för det här. För då du inte gråter för mig, då tänker jag fan inte heller gråta för oss.


Jag är ledsen, alla ni som sett mig, när jag visat mig svag, ledsen att ni fick utstå min smärta och ångest.
Det är slut med det.
Obokad på höstlovet, julafton och hela nästa sommarlov, oj vad mycket tid man har nu helt plötsligt?


Impossible

                                                                      7/7-2011
When I was heading to the airport, you sent a text message to me, you had written the name of a song in the text you had sent, you asked me to play the song, and you said that the words he sang, that was the way you felt about me. 


                                                                     17/8-2011

I came out of the shower, and I heard a song that was played on the radio.
I can't stop thinking about you. Can't stop trying to convince me that it is still we. Can't stop trying to tell myself that this has never happened.
I heard that song on the radio, and my thoughts went back to that day when I was heading to the airport. 
Chris Medina - What are words


It's been one day, but it feels like several years, it feels like everything was just a dream, every touch, every kiss, every word. It feels lika a very distant dream but I remember it was such a dream that you really don't want to wake up from, and you really try to go back to sleep and start in the same place where you left off in the dream.
But that is impossible.'



These are the days when I can't forgive myself
Seeing those picture of you with someone else
I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight


I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible


Don't ever think that I'm proud of what I've done
What we had in common, now it's gone.


It's impossible to bring you back
And even if I try to turn you heart
it's impossible to turn back time.


It's impossible
To even think that you would look my way
I know I only have myself to blame
I can try, but I still can't make you mine


I've learned my lesson, to hurt you that way as I always hurt you when we were together, it's something I never villl do to someone again.

tisdag 16 augusti 2011

You never know what you've got until you lose it

                                  26/7-2010 kl. 00:25  -  15/8 -2011 20:52 


And I lost you.. The only one that has always been there for me, every day, every night, every second of this year that has passed,you have been the person who has been my life, who has been my everything, that been there when I cried, you've been there when I laughed, you've been there no matter how much I yelled at you, angry as I was. You have been there for me through thick and thin, and everything I've ever done is let you down, hurt you, been a fucking whore. 


Natten då det blev vi, kände jag mig oövervinnlig, kändes som om jag kunde flyga, om jag inte hittade ett sätt att hålla mig kvar på marken så skulle jag snart flyga iväg. 


I just can't believe you're gone 
Still waiting for morning to come 
Wanna see if the sun will rise 
Even without you by my side


When we had so much in store 
Tell me what is it I'm reaching for 
When we're through building memories 
I'll hold yesterday in my heart 
In my heart


They can take tomorrow and the plans we made 
They can take the music that we'll never play 
All the broken dreams, take everything 
Just take it away but they can never have yesterday 
They can take the future that we'll never know 
They can take the places that we said we would go 
All the broken dreams, take everything 
Just take it away but they can never have yesterday

Jag lyssnade på, Leona Lewis - Yesterday, och tänkte att den dagen, om den någonsin kommer, då vi gör slut, ska jag lyssna på denna och tänka tillbaks på den här kvällen. 



15/8 -2011. Sitter med din kvarglömda tröja på mig, den luktar fortfarande dig, nallen jag fick av dig i julas har jag tätt tryckt mot mig, och lyssnar på låten jag för så länge sedan sa att jag skulle göra. 


I just can't believe you're gone 
Still waiting for morning to come 
Wanna see if the sun will rise 
Even without you by my side.


Varför skulle du inte skriva godmorgon när jag vaknar, varför skulle du inte fråga hur jag sovit, fråga vad jag drömt, fråga vad jag ska göra under dagen, jag vägrar tro att du är borta, jag vill inte, vågar inte inse det. Så varför skulle du inte göra det där för? Det är väl för fan en helt vanlig dag, precis som alla andra dagar? Det är klart han kommer skriva! Fan det är klart han kommer! Jag har aldrig kunnat hindra tårarna när dom kommit ifall det gällt dig. Det var ingen skillnad den här gången. För du kommer inte skriva något "Godmorgon älskling<3" till mig, sanningen börjar visa sig för mig hur mycket jag än försökt hindra det. Du är borta. Och här sitter jag med din tröja och nalle och bara, minns. Det finns bara minnen kvar. Det finns inget Du&Jag, det finns inget Vi. Och det kommer det aldrig göra igen. 


The moment i knew that it wasn't you and me anymore, I walked out the door, out in the rain, and ran. Tried to run away from the horrible pain, just kept running, scratched up my feet because I ran barefoot. When the rain stopped, I stayed up for the first time and fell down on my knees and just sat there and didn't wanna believe it was true.


I yelled at myself, No, this is just a dream, this has not happened, for he .. He .. I loved him.
But sometimes thats just not enough. 
                                                        
                                                       Sunday, 11/7-2010
You took the guitar, and played, You're Beautiful by James Blunt. I looked at you, and knew there was something special about you. That evening, you took my hand and we walked hand in hand at the train station, and just before you went on the train home, you kissed me for the first time. 


                                                       Friday, 5/10-2010 
You took my hand, you held me close to you. You started dancing with me in your arms, 
and we stood there in my room, and danced to the song "Home" by Westlife.
I've never been a good dancer, but you didn't care,
you just looked into my eyes the whole time, and I could not keep myself from laughing because it was so cute.

Det kan inte bara vara slut, bara vara över. För jag svor den dagen att jag aldrig någonsin skulle kunna sluta älska dig. Och att det för alltid skulle vara Du&Jag, att det för alltid skulle vara Vi.


I never thought it would be so difficult to live one hundred miles apart. But we had each other, and that was all that mattered.


I was him, he was me,
We were one we were free.
And if there's somebody calling me on,
He's the one.
If there's somebody calling me on,

He's the one.

We were young we were wrong
We were fine all along.
If there's somebody calling me on,
He's the one.




Sometimes life is just shit, but I must try to move on. 

But I only have myself to blame. I wanted to love you. Wanted to be yours. Wanted to share my life with you.But the saddest thing on this earth is that you can't control you're feelings.

But I am ashamed when I think of what I have subjected you to. And when I think of how I treated you. 

You have always been worth so much more than anyone can give.

I just was not ready, you were my first love and I will always remember you. For you will always have a special place in my heart.
You never did anything wrong. In my eyes you are perfect, And you will forever be. 

Goodbye my lover. 

It may be over but it won't stop there 
I am here for you if you'd only care 


You touched my heart you touched my soul 
You changed my life and all my goals 
And love is blind and that I knew when 
My heart was blinded by you 
I've kissed your lips and held your head 
Shared your dreams and shared your bed 
I know you well, I know your smell 
I've been addicted to you 


Goodbye my lover 
Goodbye my friend 
You have been the one 
You have been the one for me 


And I still hold your hand in mine 
In mine when I'm asleep 
And I will bear my soul in time 
When I'm kneeling at your feet 



Goodbye my lover 
Goodbye my friend 
You have been the one 
You have been the one for me 


                                                            Monday, 15/8-2011

                                                                                  ...






Alltid din Jordnötsformade Knubbsälspudel<3

tisdag 9 augusti 2011

Världen går under imorgon, eller 2012, eller någon annan gång.

Ja, nu gäller det ju bara att komma på vad man ska skriva. Man kan ju välja att bara lägga ner och aldrig skriva ett ända inlägg till men har man inget bättre för sig så har man ju inte, då är det riktigt bra tidsfördriv, att skriva massa nonsens som man egentligen inte bryr sig ett skit om.
Som vad man gjort under dagen? Vem bryr sig, jaha a hon har träffat henne dom gjorde det och det.. Va kul! Undrar vad dom gjorde sen, och hur det gick?? Nää, allvarligt talat, jag tror inte folk sitter så om det då inte gäller Kissie eller Blondas blogg det vill säga.. Det är DEFINITIVT underhållande tidsfördriv. Kan komma på mig själv med att sitta och skratta för mig själv när jag dom få gånger läser något av deras inlägg på bloggen. Jag tänker inte sitta här och börja hacka på någon utav dom, dom har inte gjort något fel? Jag menar, det finns ingen lag på att man måste växa upp när man blir 18, herre gud låt dom leka och hålla på tills dom känner sig redo för att växa upp och ta livet seriöst ;) 


Det finns viktigare saker här i livet att prata än vem som har stoppat sin kuk i vem, eller ens värsta fylla, eller den där slampan till tjej ("men dahh hon har OBVIOUSLY fejktuttar") på Bdb som ryktet går hett om.. 
Världsfred? ^^ Okej, nej, så tråkig är inte ens jag, men som en vän alltid säger till mig "Tänk ifall världen skulle gå under imorgon, skulle du då vara nöjd med hur du har spenderat dagen?"
Ärligt talat, hur många skulle vara nöjda med hur dom spenderat deras kanske sista dag? 
Hur kommer det sig att dom som vet om att dom ska dö, tillbringar deras förmodligen sista dagar med att göra allt dom någonsin drömt om, se till att inte gå miste om en sekund, men att vi friska människor bara sitter hemma i soffan och latar oss med en påse chips och en alldeles för seg dator? 


Nostradamus roulette. För er ovetandes om vem Nostradamus är så kan jag tala om att Nostradamus är känd för sina spådomar. Nostradamus påstås ha förutspått London branden 1666, World Trade Center 2001, och andra världskriget 1993,  shiiet hur länge levde den här snubben egentligen? xd

Profetiorna är som roulette fast man spelar på samma nummer hela tiden tills man vinner. Det är lätt att säga att, "Jorden ska gå under" för jorden KOMMER någon gång gå under, men datumet för just den händelsen varierar. 2012 är ju knappast det FÖRSTA datumet som har sagts och det finns datum efter 2012 som är "aktuella" för jordens undergång och OM jorden inte kommer gå under 2012 så kommer ju fan människor såklart sätta upp ett nytt datum med samma mål, jordens undergång, för att vi alla LÄNGTAR ju så mycket efter att dö så vi vill veta när vi kommer göra det, eller hur? ;) -.- Detta kommer förstås leda till att de någon gång kommer ha rätt. Om det är det här datumet, 2012 eller om det är om ett par tusen år eller om ett par miljarder år, spelar ingen roll. Till slut kommer de ju ha rätt, då bli dom nog nöjda :)...


Men om jorden nu skulle gå under imorgon, eller låt oss säga övermorgon, för det är inte särskilt mycket kvar på den här dagen. om jorden skulle gå under i, övermorgon, då vill inte jag tillbringa min sista dag som världens jävla soffpotatis (äh mäh gillar de ordet starkt asså!), nej jag vill tillbringa den dagen att hänga med grabbarna ju! Linnea Söderström, Ellen Fjelstad, Johanna Bergman, Emma Ekström och Wictoria Fahimi! ;))


 Guys, we need to have a girls' night ;)


måndag 8 augusti 2011

Your'e still my sweet little girl in a pink fleece sweater and rubber boots.

My grandma wanted me to go to my mom and take a shower because it was Sunday. We were always told,''You should always take a shower on Sundays because it's a new week the next day and then you should be clean and nice''-.- So I told my grandma that I would go in and take a shower, just as she said.
And then I walked to my mom and said that, ''Grandma said I could borrow their shower in case my sister also was going to take a shower, so i'm gonna shower in there instead''.
My mom believed me, as always (a) ^^

But I was a smart little girl when I was younger. (Wonder where the smart part of me went? -.-) As I said, I really hated to shower, so had no plans to do it this time. I took my jacket and slipped out as quietly as I could so nobody would hear me. Out on the street  I wondered what I actually had planned to do while they adults thought I shower.
Found that I really had no idea, so just started walking up the street.
Du är fortfarande lika söt som du var den där dagen på släpvagnen<3
When I came to a red little house with black roof and red fence, I stopped. Outside the red little house, with the black roof and the red fence was a car, and behind, secured to the car, was a trailer. On, in, or whatever you say, the trailer stod a little girl. The little girl was short, blond, she had blue eyes and freckles almost everywhere on her face. Her cheeks were red. She had pink corduroy pants, a red fleece sweater with pink flowers on, and rubber boots.

She just stood there and looked at me, and I looked at her. (Please understand that this was a long time ago, maybe we were around six years) It was a very simple and short conversation that I and the little girl had. This conversation must be in Swedish to be able to hear its cuteness.

- Hej, vad heter du?
- Jag heter Linn. Vad heter du?
- Jag heter Linnnea. Vad gör du här?
- Hej linnea. Jag är ute och går för jag ville inte duscha.
-Nehe. Ska vi bli kompisar?
-Ja okej. Jag måste gå hem nu, annars börjar dom undra var jag är.
-Okej. hej då.
-Hej då.


I didn't see this girl for three weeks, and when we first saw each other again it was the first day of preschool. I was nervous but very excited to start in school, and I felt very grown up ^^ hehe. All the children (who, on the other hand, looked terrified out) sat in a semicircle on the floor, our teachers, sat at the front of the classroom and introduced themselves as, Birgitta, Agneta and Veronica, they looked verry kind. It was only when Veronica almost had read up all the names of them in my class that I saw her. She was sitting a bit away from me, it was maybe four or five children between us. Varonica said, Linnea Söderström? We had been told to raise our hand when we heard our names. Linnea raised her hand and that's when I saw her.

This story was about how I met my wonderful and still dear friend Linnea Söderström :* <3 This was for you Linnea, I love you <3




Då jag nu bara pratat om Linnea (Förlåt Linnea xd) vill jag faktiskt passa på att tacka några utav dom som jag ser upp till och som alltid funnits där för mig i vårt och torrt. Och jag är verkligen så otroligt tacksam.

Så tack till:

Emma Ekström, för att du är en underbar människa som verkligen alltid finns det för en när man behöver någon. Och det där fick det VERKLIGEN att låta som om jag utnyttjar dig, men jag vill att du ska veta att jag finns där för dig minst lika mycket, när du än behöver  mig. Älskar dig<3.

Ellen Fjelstad, För att du är nog den starkaste människan jag någonsin mött, och du har klarat av saker som jag nog aldrig skulle ha klarat av ensam. Du är min och nog många andras förebild min söta lilla tjej! <3

Emma Hundertmark, Du har aldrig svikit mig, du har funnits vid mig sida sen barnsben trots hur jag har betett mig, och du är guld värd<3

Wictoria Lindgren Fahimi, För att du nästan alltid är en glad och sprallig tjej som får mig att skratta trots hur illa allting ser ut. Och du var den som fanns där när jag var ny och mobbad på skolan inne e stan<3

Älskar er tjejer, det finns många fler icke nämnda nu, men ni får erat tack någon annan gång, ni vet vilka ni är<3

Gör INTE som vi, för det tar bara sjukt lång tid att tvätta bort sminket :(



Ja, dagen, har varit, lång, tråkigt, meninglös, värdelös, sämst, en katastrof etc etc. Suttit och tittat på gamla julkalendrar, bland annat, Håkan Bråkans Jul, En Decemberdröm, och DISELRÅTTOR OCH SJÖMANSMÖSS!! Så Nej nu ska vi inte sitta här och deppa för det ;) Eftersom man fick en grymt roligt kväll med syrran, vi resonerade så här, ''Vi har inget att göra, allt smink ligger framför oss, ja.. Har vi något val..'' Jag blev Frankensteins Brud och hon blev ja.. bara allmänt otäckt ful ^^ Tog cirka 189 kort, 25 av dom blev INTE suddiga, yäy! .^^. NU är man så trött så ögonlocken håller på att falla ihop så funderar på om man ska dra ocht vätta bort sminket, och sen hoppa i säng, men lat som jag är så orkar jag inte ens resa mig så blir väl att sitta kvar här ett tag till ;)
Jaja, puss på er där ute, och sov så sött ;*<3

söndag 7 augusti 2011

Some Random song, that are aweesomee!

The Script - The Man Who Can't Be Moved
http://www.youtube.com/watch?v=gS9o1FAszdk&ob=av2e

Anouk - Lost
http://www.youtube.com/watch?v=dn_CjkNtl6s&ob=av2e

If roses are meant to be red
and violets to be blue
why isn't my heart meant for you.
My hands are longing to touch you,
I can barely breath.
Starry eyes that make me melt
right in front of me

A Fine Frenzy - Almost Lover
http://www.youtube.com/watch?v=lsWsasqIoyk&ob=av2n

Goodbye my almost lover,
Goodbye my hopeless dream.
I'm trying not to think about you,
Can't you just let me be.

So long my luckless romance,
My back is turned on you.
I should have known you'd bring me heartache,
Almost lovers always do.

Avenged Sevenfold - Welcome To The Family
http://www.youtube.com/watch?v=1OZs7IoWTvc

Avenged Sevenfold - Danger Line
http://www.youtube.com/watch?v=R0nxBzdTahw

Jimmy Eat World - Hear You Me
http://www.youtube.com/watch?v=9pQo9OQlIB8

Shinedown - Trade Yourself In
http://www.youtube.com/watch?v=CoT2bypyaOg

The Red Jumpsuit Apparats - Face Down 
http://www.youtube.com/watch?v=6Ux6SlOE9Qk&ob=av2e

Joze Gonzalez - Heartbeats
http://www.youtube.com/watch?v=s4_4abCWw-w

The Knife - Heartbeats (Orginal)
http://www.youtube.com/watch?v=IrnB7c8Dvow&feature=related

Och SÅKLART! 
Portal! - Credits Song 'Still Alive'
http://www.youtube.com/watch?v=Y6ljFaKRTrI



lördag 6 augusti 2011

Don't talk shit behind someone's back, because it will always come back to you

I'm so sick of hearing people talk shit about someone, and for example say that they don't want to hang out with him/her, because he's so boring or she's so annoying. And then the day after, it's as if nothing has happened  you se this person play best friends with the person she talked shit about before and THEY PROBABLY talk shit about the person she talked to and pretended to trust the day before. It's make no sence, in all case not to me. It's just a play that goes round and round and round, ask youself, do you really think that gonna work out, HA HA NOOOOOO! NEVER ^^ 


Let me tell you a thing, this is personally experience, i did the terrible misstake to do this to a person, and actually, i can still sometimes do it, it's not on purpose, i'm not proud of it! Anyway, this was this guy, and I started to get feelings for him, I said that it was he who started to get feelings for me and that he was so annoying and I hated him, and "Ohh shiit he's the worst stalker EVVEER! o_O'", 
but yes .. ^ ^ OF COURSE I could not fool anyone except myself and it all came back to me when the lie had gone too far, i hade to tell the truth to the person I least of all want to hurt (why else would I lie in the first place?) and I learned, First: It's extremely embarrassing, Second: It's not fucking worth it.  


So, to all you out there who keeps on like this, or something like that, DON'T DO IT, IT'S  WASTE OF TIME to go around and lie, especially to all others, but also for yourselves. Promice, you'll never be able to earn anything on it ;)


Du kommer aldrig kunna finnas där och stötta någon på riktigt om du själv aldrig har gråtit.

Hemma, men tror fortfarande inte på dig Gud, sorry!

Jag lovade mig själv att ifall jag skulle komma hem oskadd och icke våldtagen skulle jag börja tro på gud.
Här sitter jag nu med datorn i knät, och tänker tillbaks på den gången då jag gav mig fan på att jag skulle klara av att gå ensam, mitt i natten, bäcksvart ute, i högklackat, från Sävja hem till lugnet, på en ibland helt öde (om man har tur) motorväg, i lite smått duggregn, UTAN att trilla, UTAN att bryta någonting, UTAN att bli våldtagen av någon mann som stannar sin bil och frågar ifall jag vill se på kattungarna han har i baksätet. Känns som om det var igår (det var en halvtimme sedan) och kan verkligen känna hur fötterna värker.
Och som sagt, här sitter jag nu, oskadd, icke våldtagen, och tror ännu inte på gud, förlåt mig för det allsmäktige herre ;)


Sen så ville jag bara tacka för att Emma och Wictoria + Martin, gjorde min dag i dag totalt iaf! Super kul, super mys, och super härlig blev denna ''filmkväll'', det var väl ungefär 1 3dje del av tiden som vi spenderade på att titta på film, resten av tiden gick åt till att gå, och gå, och gå, och gå, och gå, ooch gåå!

fredag 5 augusti 2011

If tomorrow never comes! I will not sit and thick me with ice cream and chocolate sauce!

Yea, if tomorrow never comes, how do I want to spend my last day?

 By sitting on the couch and being fat and lazy? Or do awesome things with my friends? I think I'll go for the second option! ;) Emma, Wictoria, Martin, here i come, and I want to have FILMTIMEEE!! 

Senast igår förklarade jag skillnaden på tjejkväll och filmkväll för Martin, då han påstod att vi bjudit in honom till en tjejkväll! Aldrig i livet! Jag tänker inte sitta hemma med tjejkompisarna, lyssna på Justin fucking Bieber, måla tånaglarna, titta feel-good filmer och tröstäta glass med 2 liter chokladsås! Nej för fan!" Skräckfilmsmaraton LÄTT!