Välkomna!

tisdag 9 augusti 2011

Världen går under imorgon, eller 2012, eller någon annan gång.

Ja, nu gäller det ju bara att komma på vad man ska skriva. Man kan ju välja att bara lägga ner och aldrig skriva ett ända inlägg till men har man inget bättre för sig så har man ju inte, då är det riktigt bra tidsfördriv, att skriva massa nonsens som man egentligen inte bryr sig ett skit om.
Som vad man gjort under dagen? Vem bryr sig, jaha a hon har träffat henne dom gjorde det och det.. Va kul! Undrar vad dom gjorde sen, och hur det gick?? Nää, allvarligt talat, jag tror inte folk sitter så om det då inte gäller Kissie eller Blondas blogg det vill säga.. Det är DEFINITIVT underhållande tidsfördriv. Kan komma på mig själv med att sitta och skratta för mig själv när jag dom få gånger läser något av deras inlägg på bloggen. Jag tänker inte sitta här och börja hacka på någon utav dom, dom har inte gjort något fel? Jag menar, det finns ingen lag på att man måste växa upp när man blir 18, herre gud låt dom leka och hålla på tills dom känner sig redo för att växa upp och ta livet seriöst ;) 


Det finns viktigare saker här i livet att prata än vem som har stoppat sin kuk i vem, eller ens värsta fylla, eller den där slampan till tjej ("men dahh hon har OBVIOUSLY fejktuttar") på Bdb som ryktet går hett om.. 
Världsfred? ^^ Okej, nej, så tråkig är inte ens jag, men som en vän alltid säger till mig "Tänk ifall världen skulle gå under imorgon, skulle du då vara nöjd med hur du har spenderat dagen?"
Ärligt talat, hur många skulle vara nöjda med hur dom spenderat deras kanske sista dag? 
Hur kommer det sig att dom som vet om att dom ska dö, tillbringar deras förmodligen sista dagar med att göra allt dom någonsin drömt om, se till att inte gå miste om en sekund, men att vi friska människor bara sitter hemma i soffan och latar oss med en påse chips och en alldeles för seg dator? 


Nostradamus roulette. För er ovetandes om vem Nostradamus är så kan jag tala om att Nostradamus är känd för sina spådomar. Nostradamus påstås ha förutspått London branden 1666, World Trade Center 2001, och andra världskriget 1993,  shiiet hur länge levde den här snubben egentligen? xd

Profetiorna är som roulette fast man spelar på samma nummer hela tiden tills man vinner. Det är lätt att säga att, "Jorden ska gå under" för jorden KOMMER någon gång gå under, men datumet för just den händelsen varierar. 2012 är ju knappast det FÖRSTA datumet som har sagts och det finns datum efter 2012 som är "aktuella" för jordens undergång och OM jorden inte kommer gå under 2012 så kommer ju fan människor såklart sätta upp ett nytt datum med samma mål, jordens undergång, för att vi alla LÄNGTAR ju så mycket efter att dö så vi vill veta när vi kommer göra det, eller hur? ;) -.- Detta kommer förstås leda till att de någon gång kommer ha rätt. Om det är det här datumet, 2012 eller om det är om ett par tusen år eller om ett par miljarder år, spelar ingen roll. Till slut kommer de ju ha rätt, då bli dom nog nöjda :)...


Men om jorden nu skulle gå under imorgon, eller låt oss säga övermorgon, för det är inte särskilt mycket kvar på den här dagen. om jorden skulle gå under i, övermorgon, då vill inte jag tillbringa min sista dag som världens jävla soffpotatis (äh mäh gillar de ordet starkt asså!), nej jag vill tillbringa den dagen att hänga med grabbarna ju! Linnea Söderström, Ellen Fjelstad, Johanna Bergman, Emma Ekström och Wictoria Fahimi! ;))


 Guys, we need to have a girls' night ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar