Välkomna!

tisdag 30 augusti 2011

The wonderful reality I lived in ended and I fell asleep into a nightmare?

Huum? Kan det verkligen stämma. Men har allt, men tror sig vara den lyckligaste människa på denna jord, livet leker. Tills man stannar upp och frågar sig själv ifall det egentligen inte är för bra för att vara sant?. Det är då man alltid vaknar. Man trodde att det var på riktigt, allt var så underbart, sen så visar det sig att det bara var en dröm och man vaknar upp till den bittra verkligheten. That's the story I always been told.


Men, är det möjligt att det kan bli tvärtom för vissa, kan jag verkligen vara en av dom vars liv utvecklar sig på det sättet i stället.


Jag levde verkligen livet, allt var så underbart, hakuna matata you know, inga bekymmer. Det bästa utav allt. Det VAR ingen dröm som var för bra för att vara sann, det var min verklighet. Min alldeles egna verkliga, riktiga, fantastiska verklighet. Men verkligheten tog slut, och i stället för att vakna upp, ur drömmen, somnade jag och började drömma en otroligt hemsk fruktansvärd mardröm. 


Förvirrad faktiskt, min hjärna strejker, kräver mer lön för mödan asså, jag vet inte om jag nu vaknat upp igen eller om det är så att jag fortfarande sover. Kanske ska testa att nypa mig i armen?
Hmm.. Nej, jag tror inte att jag sover, jag sitter kvar på samma plats, enda skillnaden är att jag nu lite ont i armen efter mitt möjligen för överdrivet hårda nyp.


Jag skulle inte just nu, denna plats, denna tid få för mig att ställa mig frågan, är detta för bra för att vara sant? Jag tänker inte sitta och ljuga för mig själv, eller för er, det har aldrig tagit mig någonstans förut. Mitt liv har sett bättre ut, men va fan, det har garanterar sett värre ut också liksom.


Haha, jag har redan gjort bort mig så sjukt fullständigt galet mycket. Världens jäkla misstag, ren idioti, så jävla onödigt, än så länge är det lugnt. Though, I must face the reality. Sooner or later the truth must come out.. Och konsekvenserna av det är något jag inte ser fram emot. Så jag skjuter nog på det ett liten tag till ^^


Annars då, jorå, förutom stressen/pressen i skolan så känns det ändå hyfsat bra. Saker och ting, detaljer i livet kan ju finslipas lite grann men det får bli när det blir!


Out of my life, out of my mind 
Out of the tears we can't deny 
We need to swallow all our pride 
And leave this mess behind 
Out of my head, out of my bed 
Out of the dreams we had, they 're bad 
Tell them it's me that made you sad 
Tell them the fairytale gone bad 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar